Hallinnointi

Johtoryhmä

Johtoryhmä

Toimitusjohtaja hoitaa yhtiön juoksevaa hallintoa hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti ja suojelee aktiivisesti yhtiön etua. Hän ohjaa ja valvoo Siilin ja sen liiketoimintojen toimintaa, vastaa päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta, tuotteistuksesta ja strategian jalkauttamisesta, sekä valmistelee hallituksen käsittelyyn menevät asiat ja vastaa niiden täytäntöönpanosta. Siili Solutions Oyj:n Vt. toimitusjohtajana on 23.08.2021 alkaen toiminut Pasi Ropponen.

Johtoryhmä avustaa toimitusjohtajaa mm. strategian, toimintaperiaatteiden ja muiden liiketoimintojen ja yhtiön yhteisten asioiden valmistelussa.

Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen ((EU) N:o 596/2014, ”MAR”) mukaisesti Siili julkaisee yhtiön johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimet Siilin rahoitusvälineillä pörssitiedotteilla 3.7.2016 alkaen. Kaikki johtohenkilöiden kaupat ovat luettavissa erillisinä pörssitiedotteina pörssitiedotelistasta.

PasiRopponen

Siili Solutions Oyj:n palveluksessa vuodesta 2012 ja johtoryhmän jäsen vuodesta 2015. Pasi siirtyi Siilille Trainers´ House Oyj:stä, jossa hän työskenteli konsulttina sekä tytäryhtiö Igniksen myyntijohtajana vuosina 2006-2012. Pasilla on 15 vuoden kokemus asiantuntijapalveluiden myynnistä, markkinoinnista ja niiden johtamisesta. Siilillä Pasi toimi aluksi ratkaisumyyntipäällikkönä. Vuoden 2014 Pasi oli Teollisuus ja Palvelut -liiketoimintayksikön vetäjänä. Myyntijohtajana hän on toiminut Siilissä vuoden 2015 alusta.

JerryJalassola

Siili Solutions Oyj:n palveluksessa ja johtoryhmän jäsen 1.1.2020 alkaen. Jerry on ollut Siilin palveluksessa vuodesta 2014 lähtien ja toiminut Siilin Data-kompetenssialueen johtajana. Hän on toiminut erilaisissa johto-, konsultointi-, myynti- ja asiantuntijatehtävissä Accenturella ja Kemira Growhow'lla.

AleksiKankainen

Siili Solutions Oyj:n talousjohtaja 17.9.2018 alkaen. Aleksi siirtyi Siilille ruotsalaisesta Inwido-konsernista, jossa hän toimi UK:n ja Euroopan toimintojen talousjohtajana Englannissa vuodesta 2016 vuoteen 2018. Tätä ennen hän toimi vuosina 2008–2016 Inwidon Suomen toimintojen controllerina ja talousjohtajana.

AnttiKiukas

Siili Solutions Oyj:n palveluksessa joulukuusta 2018 lähtien ja johtoryhmän jäsen 4.2.2019 alkaen markkinointi- ja viestintäjohtajan tehtävässä. Ennen Siiliä Antti on toiminut liikkeenjohdon konsulttina suomalaisissa ja kansainvälisissä toimeksiannoissa 13 vuotta sekä viimeisimpänä roolinaan ennen Siiliä markkinointijohtajana suomalaisessa Trainers' House Oyj -pörssiyhtiössä.

KennethLindfors

Siili Solutionsin johtoryhmän jäsen heinäkuusta 2021 saakka. Kennethillä on pitkä kansainvälinen ura palvelumuotoilun, digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen ja markkinoinnin saralta. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Futurice UK:n kaupallisena johtajana, toimitusjohtajana vastaten Fjord/Accenturen Lähi-Idän, Afrikan, Venäjän ja Turkin toiminnoista sekä Publicis Groupen Suomen maajohtajana.

JarkkoMalviniemi

Siili Solutions Oyj:n palveluksessa vuodesta 2012 ja johtoryhmän jäsen 4.2.2019 lähtien. Jarkko on kehittänyt Siilillä design- ja innovaatio-osaamista ja toiminut designjohtajana, palvelukehityksen johtotehtävissä sekä asiantuntijana. Tällä hetkellä Jarkko vetää Siilin uusia ratkaisuliiketoimintoja. Jarkolla on pitkä historia digitaalisten palveluiden ja tuotteiden kehityshankkeista sekä johto- että asiantuntijatehtävissä.

KariPirttikangas

Siili Solutionsin palveluksessa vuodesta 2010 ja johtoryhmän jäsen vuodesta 2015. Kari on työskennellyt Nokialla 1994-2010, joista UK:ssa 1998-2010 ja 2002 eteenpäin Vertulla eri johtajatehtävissä, viimeksi tuoteprogrammin vetäjänä. Siilillä hän on toiminut informaatiohallinnan konsulttina, Tietoliikenne ja Media sekä Teollisuus ja Palvelut -yksiköiden vetäjänä ja operatiivisena johtajana.

TaruSalo

Siili Solutions Oyj:n palveluksessa ja johtoryhmän jäsen vuodesta 2021. Taru siirtyi Siilille Destialta, jossa hän toimi henkilöstöjohtajana. Taru on aiemmin työskennellyt monipuolisissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä Helvar Oy:ssä, Componenta Oyj:ssä ja Gigantti Oy:ssä.

KristianTakala

Siili Solutions Oyj:n palveluksessa ja johtoryhmän jäsen 4.2.2019 alkaen, Cloud Managed Services -liiketoimintayksikön johtajana. Kristian siirtyi Siilille japanilaisen Fujitsu-konsernin palveluksesta. Fujitsulla Kristian toimi Palvelunhallinnan johtajana sekä viimeiseksi Cloud, Network & Datacenter -toimintojen johtajana. Tätä ennen hän on työskennellyt CGI:llä ja Tiedolla mm. offshore-toimintojen parissa sekä palvelunhallinnassa. Työuransa Kristian
aloitti telecom-liiketoiminnassa Radiolinjalla ja Siemensillä, työskennellen myös Saksassa Siemens AG:n palveluksessa.